Kwaliteit en opleiding

Logo Nederlandse Orde van Advocaten

Wij beschikken over het keurmerk van de Vereniging van Letselschade Advocaten. U mag en kan van ons dan ook de beste kwaliteit verwachten.

Onze kwaliteit houden we op peil door het bijwonen van bijeenkomsten, vergaderingen, lezingen en cursussen van de specialistenverenigingen ASP (advocaten voor slachtoffers van personenschade), LSA (letselschadeadvocaten) en WAA (werkgroep artsen advocaten).

Een belangrijk instrument van collegiaal overleg en toetsing tussen advocaten onderling is de intervisie. Hierin maken we gebruik van elkaars netwerk en kennis. Dit vormt voor u een extra garantie dat u aan het juiste adres bent.

Wij werken verder nauw samen met onder meer arbeidsdeskundigen en zorgcoaches. Zo nodig kunnen wij hen snel inschakelen. Ons doel is om u zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens het letselschadeproces en daarna. Wij willen u zoveel mogelijk ontzorgen.

De Nederlandse Orde van Advocaten heeft een kwaliteitsbeleid en een rechtsgebiedenregister. De advocaten van Balans Letselschade Advocaten staan als volgt geregistreerd:

  • mrs Rittersma, Van Bruggen en Staal: letselschaderecht
  • mr Copini: letselschaderecht, arbeidsrecht met subrechtsgebied arbeidsmediation

Op grond van deze registratie zijn wij verplicht om per geregistreerd hoofdrechtsgebied elk kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen.