Letselschade

Persoonlijke aanpak

Uw belangen staan voorop. Wij verdiepen ons in in uw leven en belangen, en zorgen ervoor dat vergoedingen – dus ook smartengeld – aansluiten bij uw wensen en situatie.

Het vorderen van schade kan complex zijn. Laat ons daarom de gesprekken met de verzekeraar van de aansprakelijke partij voeren. Dit zijn vaak stevige discussies, wij hebben hiervoor alle specialistische kennis in huis. De inzet is altijd volledige compensatie van uw letselschade.

Als de aansprakelijkheid niet wordt erkend, zoeken wij naar de beste mogelijkheden om u verder te helpen.

Specifieke aandacht

Wij leren u graag kennen en nemen de tijd voor u. Vrijblijvend bezoeken wij u daarom graag thuis om uw zaak zorgvuldig te inventariseren en uw schadeposten in kaart te brengen. Samen vormen we een team.

De thuissituatie is vaak erg bepalend voor de materiële schade die kan worden gevorderd, bijvoorbeeld de behoefte aan huishoudelijke hulp.

Wij helpen u graag uw schade volledig te compenseren en denken op alle fronten met u mee. Uw belangen staan voorop vanaf de start tot en met uw herstel, de revalidatie en/of re-integratie.

Het heeft altijd onze voorkeur om een schadezaak zonder tussenkomst van een rechter te regelen. In de meeste gevallen lukt dat, maar het kan verstandig zijn uw zaak aan de rechter voor te leggen. Zeker wanneer de financiële consequenties voor u groot zijn. Als gespecialiseerde letselschadeadvocaten kunnen wij u ook hierin bijstaan.