Mediation

Kosten van uw mediatior

Vóór het eerste gesprek wordt duidelijk wat de kosten zijn van het mediationtraject en wie welk aandeel heeft in de kosten. Dit wordt bevestigd in de mediationovereenkomst.

Ik sta als mediator ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Dat betekent dat ik u kan bijstaan op basis van een toevoeging als u hiervoor in aanmerking komt.

Bij letselzaken draagt de aansprakelijke verzekeraar de kosten van mediation.

Samen naar een oplossing

Over Ellen Copini

Na mijn studie Privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik de specialisatieopleiding personenschade gevolgd. In 1993 ben ik beëdigd als advocaat. Ik heb toen een algemene praktijkopleiding gedaan en me gespecialiseerd in letselzaken. Inmiddels ben ik al meer dan 25 jaar werkzaam als advocaat in letselschade en arbeidsrecht.

Omdat ik heb ervaren dat het recht niet altijd een passend antwoord heeft op een conflict, besloot ik in 2013 me te verdiepen in mediation. Eerst heb ik een algemene mediationopleiding gevolgd bij Dialogue en daarna de transformatieve mediationopleiding bij Wel-com.

Als MfN-registermediator begeleid ik mensen graag naar een duurzame oplossing waar iedereen achterstaat. Partijen zijn vaak verbaasd als ik ze in het eerste gesprek al perspectieven kan bieden. Het geeft mij heel veel voldoening als partijen na een moeilijke periode weer met vertrouwen verder kunnen en met een glimlach mijn kantoor verlaten.