Mediation

Over Ellen Copini

Na mijn studie Privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik de specialisatieopleiding personenschade gevolgd. In 1993 ben ik beëdigd als advocaat. Na een algemene praktijkopleiding heb ik me gericht op letselzaken en arbeidszaken. Inmiddels ben ik al meer dan 25 jaar werkzaam als advocaat in letselschade en arbeidsrecht.

Omdat ik heb ervaren dat het recht niet altijd een passend antwoord heeft op een conflict, besloot ik in 2013 me te verdiepen in mediation. Eerst heb ik een algemene mediationopleiding gedaan bij trainings- en adviesbureau Dialogue, daarna de transformatieve mediationopleiding bij opleidingsinstituut voor mediation & life coaching Wel-Com.

Als MfN-registermediator begeleid ik mensen graag naar een duurzame oplossing waar iedereen achterstaat. Partijen zijn vaak verbaasd als ik ze in het eerste gesprek al perspectieven kan bieden. Het geeft mij heel veel voldoening als partijen na een moeilijke periode weer met vertrouwen verder kunnen en met een glimlach mijn kantoor verlaten.

Samen naar een oplossing