Parkeer Monitor

  Elke dag verwerken uw parkeervoorzieningen duizenden parkeerders. Beschikt u over de data? En weet u deze data om te zetten in nuttige informatie?

  De hoeveelheid beschikbare parkeerinformatie neemt elke dag toe. Moderne apparatuur registreert waar en hoe lang mensen staan, en hoeveel en waarmee ze betalen. U bezit deze informatie, maar kunt u er ook direct over beschikken? Weet u wie uw parkeerders zijn, waar ze staan en hoeveel ze betalen? En zou u die informatie niet graag willen gebruiken om uw parkeerdienstverlening te verbeteren?

  Hoe het werkt

  Monit koppelt gegevensbronnen uit verschillende apparatuur (leveranciers-onafhankelijk) aan elkaar in één database, en laat u daaruit zien wat u wilt weten. Betrouwbaar en eenvoudig. Zo kunt u gegevens die in uw bezit zijn gebruiken om uw aanbod te verbeteren. Heeft u bijvoorbeeld vragen over bezettingen, storingsduur en omzetverschuiving door wijziging van het beleid? In de Parkeermonitor ziet u direct wat hiervan de effecten zijn.

  Gerichte vraag, direct antwoord

  Gerichte vragen over parkeerproblemen of juist de wens om overzicht te scheppen in de veelheid aan gegevens? De Parkeermonitor schaalt met uw vraag mee. Of u nu van één parkeerterrein wilt weten hoe het functioneert of juist van uw hele parkeerareaal wilt weten hoe u dit efficiënter kunt laten presteren; de Parkeermonitor brengt de noodzakelijke gegevens bij elkaar en helpt u met de antwoorden waar u naar zoekt.

  Call to action titel

  Call to action ondertitel call to action ondertitel call to
  action ondertitel call to action ondertitel

  Andere oplossingen:
  Meldingen Manager

  Beperk uitvaltijd

  De Meldingen Manager is een online multiplatform tool waarin meldingen van apparatuur kunnen worden geregistreerd en beheerd. Op basis van een rechtenstructuur kunnen medewerkers inloggen en een melding aanmaken of de status van een melding raadplegen of wijzigen.